Du får ALT du trenger
  •  1 Års Treningsprogram
  •  KostholdsGuide Med Matoppskrifter
  •  VideoGuide Av Alle Øvelser
  •  Intervall Protokoller
  •  Tilgang Til Online Coaching 
  •  Gratis!
MEG OG MIN HISTORIE
Oppvekst
Jeg heter Stian Haug og er oppvokst på Ullern i Oslo sammen med min mor, far og eldre bror. Som de fleste 16-åringer visste jeg ikke hva jeg ville jobbe med. Ettersom min største drøm var å bli verdens beste bokser, var det lite skolen kunne tilby. Jeg valgte håndverker-linjen fordi fysisk arbeid var det jeg likte mest. Etter å ha hørt litt rundt forstod jeg det slik at det var rørleggere som tjente best. Så for meg var det logisk å velge dette. Straks skjønte jeg at rørlegger ikke var det rette for meg. Så fort svenneprøven var bestått, utdannet jeg meg som personlig trener. Noe som endte med å være et av mine beste valg hittil i livet.
Idrettsutøver
Som tolvåring fulgte jeg i sporene til faren min og begynte med boksing. Han var tidligere norgesmester i tungvektsklassene og nå skulle jeg bli det samme. Som 15-åring vant jeg mitt første NM gull. Fra den dagen var lista satt, kun gull var godt nok. Når jeg endte min karriere som 18-åring var jeg 3 ganger norgesmester, skandinavisk mester, kåret til Norges beste junior bokser uansett vektklasse og hadde representert Norge i VM i Baku.
Personlig Trener
Nå var det PT-yrket som var min arena. Her begynte jeg helt på scratch, samme som jeg gjorde med boksing når jeg var tolv år.
Forskjellen var at jeg hadde stor erfaring fra prestisje pregete konkurranser, knallharde treningsleirer, målsetninger og store mengder disiplin. Jeg hadde mindsettet som skulle til for å vinne. 
3 år senere i bransjen er jeg en av Norges bestselgende personlig trenere. Jeg jobber som selvstendig næringsdrivende og har selv skapt min drømme arbeidsplass. Å glede seg til jobb er en ubeskrivelig følelse. Jeg begynte som PT for å jobbe med trening. 
Nå jobber jeg som PT for å få gleden av å gjøre en forskjell.