30 DAGER GRATIS
ONLINE COACHING
Se Anders historie igjennom TeamTrøkk
Dette får du med
ONLINE COACHING
Treningsplan og kostholdsplan:
Du får skreddersydd plan for dine ønsker og ditt behov, som sørger for at du når målet ditt enda enklere. Planen justeres over tid for best mulig resultat.
Tilrettelegging:
Alt blir tilrettelagt for at du skal få økt gjennomføringsevne. Utfordringer som tid, kostholdsvaner og treningsnivå blir tilpasset i din personlige plan.
Oppfølging: 
For at du skal lettere nå målet ditt blir du fulgt opp for å sørge for at alt går som det skal. Dine utfordringer på veien vil bli løst med enkle justeringer for best mulig resultat.
Bli en del av TeamTrøkk i et fellesskap:
Du får tilgang til TeamTrøkk Inner Circle, som er en gruppe inspirerende og likesinnede mennesker. Her kan du dele dine spørsmål og få svar umiddelbart. Du får også tilgang til LIVE coaching calls gjennom gruppen.
Se noen av mine resultater
"Programmet av Stian har vært lett å følge, man får effektive og harde treningsøkter som gir resultater fort! Har hatt lite tålmodighet for resultater før og mistet motivasjon lettere, men denne gangen har jeg klart å henge på mye lengre enn vanlig, og er veldig glad for det! I tillegg har kostholdsplanen vært lett å følge, man sulter ikke og det er masse god og sunn mat som jeg ikke har tenkt over å lage før, og det gjør det også mye lettere å følge!"
- Sofie
Kostholdet er særs enkelt å følge, og for min del har det vært veldig positivt at man kan spise når man vil, hvor mye man vil, og til dels hva man vil så lenge man luker ut noe ugress. Treningsprogrammet er tidseffektivt og resultatbringende. 
Jeg kan anbefale han til de som skulle ønske en engasjert, positiv og kunnskapsrik coach.
- Peter
"Online PT er mye bedre enn hva jeg hadde trodd, treningsprogrammene er vist med video og instrukser som gjør det enkelt og motiverende å følge. Oppfølgingen er også grundig og inspirerende så det er alltid gøy å sende inn og få en ny fremdriftsplan! Jeg er stor fornøyd med min nye livsstil og den nye meg!

Dette anbefales på det sterkeste!"
- Andrea
TeamTrøkk
TeamTrøkk er en gruppe jeg har laget for min visjon å hjelpe tusenvis av mennesker med å forbedre sin livskvalitet gjennom kosthold og trening. Bli med likesinnete mennesker på reisen til et bedre liv!
Meg og min historie
Oppvekst
Jeg heter Stian Haug og er oppvokst på Ullern i Oslo sammen med min mor, far og eldre bror. Som de fleste 16-åringer visste jeg ikke hva jeg ville jobbe med. Ettersom min største drøm var å bli verdens beste bokser, var det lite skolen kunne tilby. Jeg valgte håndverker-linjen fordi fysisk arbeid var det jeg likte mest. Etter å ha hørt litt rundt forstod jeg det slik at det var rørleggere som tjente best. Så for meg var det logisk å velge dette. Straks skjønte jeg at rørlegger ikke var det rette for meg. Så fort svenneprøven var bestått, utdannet jeg meg som personlig trener. Noe som endte med å være et av mine beste valg hittil i livet.
Idrettsutøver
Som tolvåring fulgte jeg i sporene til faren min og begynte med boksing. Han var tidligere norgesmester i tungvektsklassene og nå skulle jeg bli det samme. Som 15-åring vant jeg mitt første NM gull. Fra den dagen var lista satt, kun gull var godt nok. Når jeg endte min karriere som 18-åring var jeg 3 ganger norgesmester, skandinavisk mester, kåret til Norges beste junior bokser uansett vektklasse og hadde representert Norge i VM i Baku.

Personlig Trener
Nå var det PT-yrket som var min arena. Her begynte jeg helt på scratch, samme som jeg gjorde med boksing når jeg var tolv år.
Forskjellen var at jeg hadde stor erfaring fra prestisje pregete konkurranser, knallharde treningsleirer, målsetninger og store mengder disiplin. Jeg hadde mindsettet som skulle til for å vinne. 
3 år senere i bransjen er jeg en av Norges bestselgende personlig trenere. Jeg jobber som selvstendig næringsdrivende og har selv skapt min drømme arbeidsplass. Å glede seg til jobb er en ubeskrivelig følelse. Jeg begynte som PT for å jobbe med trening. 
Nå jobber jeg som PT for å få gleden av å gjøre en forskjell.
Privacy Policy          Cookies           Kontakt